After Carlo Marochetti (1805 – 1867) - Beeld, Ruiterstandbeeld van Emanuel Philibert de Savoye - 32 cm - Zinklegering - Begin 20e eeuw

Doe een bod

Een aantrekkelijk ruiterstandbeeld van Emanuel Philibert de Savoye naar Carlo Marochetti (1805 - 1867). Gemaakt van spelter, op een gepatineerde spelter voet, die een zwarte houten sokkel heeft. Periode begin 20e eeuw.

Het is bewaard gebleven in een goede staat, in overeenstemming met zijn leeftijd, met lichte onvolkomenheden op het houten voetstuk die de algehele esthetiek van het beeld niet aantasten (zie gedetailleerde foto's).

Afmetingen - totale hoogte: 32 cm. Hoogte van het bronzen beeldje op de metalen voet: 26,5 cm. Hoogte van het bronzen beeld: 16,5 cm, lengte: 16 cm, breedte: 6 cm. Hoogte metalen voet: 10 cm, lengte: 13,5 cm, breedte: 8 cm. Hoogte van de houten sokkel: 5,5 cm, lengte: 25 cm, breedte: 19,5 cm. Totaal gewicht: 3003 gr.

Het beeld wordt netjes en deugdelijk verpakt en kosten noch moeite gespaard en het pakket wordt per expreskoerier verzonden. Houd er rekening mee dat als u van buiten de EU biedt, het pakket per post wordt verzonden, met mogelijke vertragingen in de transittijd.

Dit unieke product wordt aangeboden op het online platform Catawiki. Bekijk de website en doe een bod

http://www.catawiki.nl/
Klacht indienen
Foto's
Kenmerken
Adverteerder
  • Catawiki

Actief sinds 5 jaar

Bekijk alle advertenties

Contact opnemen