Beeld, Maagd en kind - Hout - 18e/19e eeuw

Doe een bod

Mooie tijdgezoete patina en gelaatsuitdrukking. Zeldzaam paar Santos met veel originele verf intact.

Oud verlies en slijtage inclusief leeftijdsscheuren, verlies en verwering.

VRIJWARING

We doen ons best om alles bekend te maken dat van invloed is op de waarde en/of wenselijkheid. Vermelde leeftijden en beschrijvingen zijn onze meningen gebaseerd op meer dan 30 jaar ervaring in de verkoop van antiek. Alle items worden verkocht "zoals ze zijn". U, de koper, bent uiteindelijk verantwoordelijk voor het eens of oneens zijn met onze meningen VOORDAT u een bod uitbrengt.
\t
Vanwege de huidige omstandigheden zijn er vertragingen en voortdurende prijsstijgingen voor verzending. Kopers in China, let op: China heeft strengere regels en voorschriften voor inkomende pakketten. Voor zover wij op dit moment weten, kan het verzonden artikel niet worden omschreven als 'artwork'. Bovendien hebben we vernomen dat de geschreven waarde van het pakket niet hoger mag zijn dan US $ 125. Daarom zal verzending naar China met deze afspraak plaatsvinden en is 100% voor uw risico en verantwoordelijkheid mocht u besluiten om door te gaan. Als dit u niet aanspreekt, gelieve dan niet op dit kavel te bieden.

Zelfs met uiterst zorgvuldige verpakkingsinspanningen kan het risico op schade of breuk niet tot nul worden gereduceerd. Verzending is met dit in gedachten.

Zodra het pakket bij de postautoriteiten is ingediend, berust de controle en verantwoordelijkheid over dat pakket bij hen. Bij het pakket wordt een trackingnummer geleverd dat kan worden gecontroleerd via de Taiwanese computerdatabase in het Engels en/of Chinees en uw eigen landendatabase. Gelieve te volgen en dienovereenkomstig te volgen. Alle retourkosten of vergoedingen die worden gemaakt voor het weigeren van het pakket, of het niet betalen van de vereiste invoerrechten/belasting wanneer het pakket wordt teruggestuurd naar de verkoper, zijn de verantwoordelijkheid van de koper.

Dit unieke product wordt aangeboden op het online platform Catawiki. Bekijk de website en doe een bod

http://www.catawiki.nl/
Klacht indienen
Foto's
Kenmerken
Adverteerder
  • Catawiki

Actief sinds 4 jaar

Bekijk alle advertenties

Contact opnemen