Jean-Paul Aubé (1837-1916) - Beeld, "Peinture" - 85 cm - Brons, Brons (gepatineerd) - Tweede helft 19e eeuw

Doe een bod

Aubé studeerde aan de École nationale supérieure des beaux-arts in Parijs. Hij kreeg een studiebeurs en maakte in 1866 een reis naar Italië, maar werd in zijn werk nauwelijks geïnspireerd door de renaissancekunst. Zijn stijl behoort tot de neorococo. Hij exposeerde onder andere in 1878 zijn werk Galatée in de Parijse salon. Hij maakte in opdracht vooral borstbeelden, maar ook monumenten en decoraties voor openbare gebouwen.

Aubé was de leermeester van onder anderen Gaston Lachaise en Richard E. Brooks.

Gesigneerd: P. Aube
Plakaat: Méd d'Or 1889-1900 - Peinture Par P. Aube - Hors Concours

Art Dumay presenteert wederom haar Antiek Veiling. Al deze prachtige beelden zijn afkomstig uit één privécollectie uit Zuid-Limburg.

De objecten zijn in samenwerking met Catawiki en kunstkenners van Art Dumay beoordeeld en getaxeerd.Naast antieke objecten houdt Art Dumay zich vooral bezig met klassieke en moderne kunst, daarvan zijn onze wekelijkse veilingen al jaren te vinden op Catawiki.

Verzending is uiteraard mogelijk. De termijn voor ophaal is drie weken na het einde van de veiling. Wordt deze termijn niet gehaald dan kunnen stallingskosten in rekening worden gebracht. Wij kunnen alle voorwerpen en formaten wereldwijd verschepen, schroom niet om op voorhand een kostenopgaaf van de verzendkosten naar uw land aan te vragen. Deze kan afwijken van ons reguliere aanbod.


Dit unieke product wordt aangeboden op het online platform Catawiki. Bekijk de website en doe een bod

http://www.catawiki.nl/
Klacht indienen
Foto's
Kenmerken
Adverteerder
  • Catawiki

Actief sinds 3 jaar

Bekijk alle advertenties

Contact opnemen