Ketting en armband in Groene Nefriet Burmai, witte parels en 4 hematiet kruisen - "Hoofd van Jezus" hanger - gesneden Agaat, Chrome diopside. 925 sterling zilver. - Tweede helft 20e eeuw

Doe een bod


Groene nefriet:
Leidt energie constructiever, herkent afleiding, helpt bij het nemen van beslissingen door belangrijke informatie te tonen, brengt volledigheid en perfectie en bevordert zelfkennis.

De kracht van de Witte Parel:
Zoetwaterparels - een symbool van zuiverheid, witheid, verhevenheid, rijkdom, gezondheid, uiting, geloof, geheime kennis, toewijding; aansluitingen van vuur en water; attribuut van Christus en de Maagd Maria; goedkeuring van gezinsgeluk. In de symboliek van het Oosten drukt de parel het concept van "kind", "vrouw", "geliefde" uit; de parel symboliseert ook de wetenschap, de Koran; rijkdom; heiligheid; onsterfelijkheid vanwege zijn stevigheid en onveranderlijkheid.
Parels worden voor het eerst genoemd in de literatuur van het oude China en India; Indiase Vedische literatuur zegt dat parels op het schiereiland al bekend waren vóór de invasie van de Ariërs (1500 v.Chr.).
De glorieuze staat van de heiligen in de hemel wordt ook afgebeeld onder het mom van 12 poorten, elk gemaakt van één kostbare parel. De Heer Jezus Christus verbiedt Zijn discipelen om parels voor de varkens te gooien, d.w.z. in discussie te gaan over de heilige waarheden van het evangelie met mensen die koppig, ongelovig en godslasterlijk zijn.

Agaat:
Het is een steen die kracht geeft, dus ideaal om energie op te laden.
Tibetaanse agaat - Beschermt tegen kwaad en gevaar.
Zijn mineralen die dienen om energieën te regelen en de persoon fysiek, emotioneel en intellectueel in balans te brengen. Ze helpen de fysieke energie te concentreren en te stabiliseren. Ze hebben de kracht om ying en yang, positieve en negatieve krachten te harmoniseren, evenals kalmerend en rustgevend.

Kracht van Chrome diopside:
Chrome Diopside heeft een grote kracht. Naar de mening van esoterieën is het een sterke bewaker, beschermt het de eigenaar tegen het oog, schade en andere negatieve acties. Er wordt aangenomen dat het alles wat slecht is oppakt, het in een positief verandert en de eigenaar teruggeeft, waardoor de energiekracht van het laatste toeneemt. De magie van de steen stelt je in staat om energie uit de wereld en camom te halen, het maakt het karakter zachter, geeft een bevredigend effect en van negatieve gedachten, emoties en emoties
Als een persoon resoluut heeft besloten zijn leven ten goede te veranderen, zal kamen de juiste oplossing kunnen vinden, een uitweg uit een moeilijke situatie. Hij houdt niet van en heeft geen hekel aan mensen die passief en onaantrekkelijk zijn.
Chrome Diopside beschrijft het vermogen om het welzijnsniveau van de eigenaar te verhogen. Extra inkomstenbronnen zullen verschijnen, persoonlijke zaken zullen worden opgericht, de steengroeve zal gelukkig zijn.

Sterke bescherming.

Herkomst: Europa
Stenen: Groene Nefriet Burmai, Parels, Agaat, Chrome Diopside.
Ketting:
Groene Nefriet Birmai:
Naturel, niet transparant, rond.
Maat: 6mm
Lengte ketting: 53cm
2 kruisen van Hematiet: 10 ? 8 ? 5 mm
Sluiting van 925 Sterling Zilver
Jezus hoofd hanger:
Materiaal: 925 Sterling Zilver
Van gesneden Agaat, handgemaakt.
25 x 20 x 7 mm
Chrome diopside:
Snit: rond, gefacetteerd.
Maat: 2 mm
Afmeting hanger: 42 x 24 x 8 mm
Gewicht ketting en hanger: 41 g
Een armband:
Groene Nefriet Birmai:
Naturel, niet transparant, rond.
Maat: 6mm
Lengte ketting: 20cm
2 kruisen van Hematiet: 10 ? 8 ? 5 mm
Parel:
Topkwaliteit, AAA, superglans.
Maat: 23x20x9mm
Gewicht: 16g

Gewicht totaal: 59 g


Wordt verzonden in een geschenkdoos.

Aandacht:
Echte foto's van het te leveren product zoals te zien op de foto's.
Zie alle foto's en beschrijving.
Leveringsmethode:
Gecertificeerde en verzekerde levering: UPS of Correos España.
Douanekosten zijn voor rekening van de koper.

Dit unieke product wordt aangeboden op het online platform Catawiki. Bekijk de website en doe een bod

http://www.catawiki.nl/
Klacht indienen
Foto's
Kenmerken
Adverteerder
  • Catawiki

Actief sinds 2 jaar

Bekijk alle advertenties

Contact opnemen