Icoon, Deesis "John the Baptist" orthodox icoon - Eitempera op hout - Rond 1900

Doe een bod

Een icoon uit de 19e eeuw dat Johannes de Doper afbeeldt, hij wordt gedefinieerd als "Voorloper" van Christus en "keerpunt" tussen de wereld vóór Christus en de wereld erna. In feite is het juist voor Christus dat hij de "weg" effent door de bekering van harten te prediken en door een doop van zuivering en vergeving te beoefenen. Hij doopt de discipelen in de wateren van de rivier de Jordaan, en Jezus gaat zelf de doop ontvangen; en Johannes legt onmiddellijk getuigenis af van de nederdaling van de Heilige Geest op Christus. De gouden details en de eigenschappen van de heilige getuigen van de kostbaarheid van het werk. Het hout is lichtjes betimmerd, een bewijs van de leeftijd van het item. De icoon is schoongemaakt en voorzien van een achterhaak, geen xylofage insecten erin, alleen uitgangsgaten.

Werk uit privécollectie, met certificaat conform art. 64, Wetsbesluit van 22 januari 2004, nr. 42, van de wet op cultureel erfgoed en landschap (Italië)

Zorgvuldige verpakking en verzekerde verzending via koerier.

Neem voor eventuele problemen met de levering contact met ons op voordat u een negatieve / neutrale feedback geeft, zodat we u kunnen helpen een oplossing te vinden. Dank je.

Dit unieke product wordt aangeboden op het online platform Catawiki. Bekijk de website en doe een bod

http://www.catawiki.nl/
Klacht indienen
Foto's
Kenmerken
Adverteerder
  • Catawiki

Actief sinds 11 maanden

Bekijk alle advertenties

Contact opnemen