Dressoir - Napoleon III - Brons (verguld), Marmer, Palissander - 19e eeuw

Doe een bod

Commode à vantaux (Commode met deuren) in stijl en periode Napoleon III, gemaakt van palissanderhout, 19e eeuw
Schitterende commode à vantaux uit de 19e eeuw, in onberispelijke staat bewaard gebleven. Het is een stuk gemaakt van palissander, tegenwoordig een totaal exclusief materiaal. Het is een hout met een unieke persoonlijkheid, dicht van aard, olieachtig en helder, bestand tegen vocht.
Het blad is van roze marmer met witte aderen en een bordeauxrode tint, van grote esthetische kracht en zeer elegant, zoals alle vormen die het stuk heeft. De afwerking van knoppen, sloten en sleutelgaten is in verguld brons.
De frontale structuur is verdeeld in twee bovenste laden in de taille en twee deuren aan de onderkant. Het interieur is royaal en ruim, verdeeld in drie ruimtes.
De ladekast heeft een Franse oorsprong. Elke voorkant is fijn gesneden en versierd met Franse elegantie uit het Napoleontische tijdperk. De poten zijn afgewerkt in een gebogen vorm met plantaardige details. Gemaakt in de tijd van Napoleon III, rond 1880.

We stellen deze commode voor als iets veelzijdigs, met een veelvoud aan opties in de configuratie van het huis: van een ladekast in de slaapkamer, tot een badkamerkast of een hoofdstuk in de woonkamer als hulpkast voor servies of een barkast

De verzendkosten zijn inclusief gespecialiseerde verpakkingsmaterialen voor de conservering, verpakkingsarbeid, trackingnummer en verzekering.

Dit unieke product wordt aangeboden op het online platform Catawiki. Bekijk de website en doe een bod

http://www.catawiki.nl/
Klacht indienen
Foto's
Kenmerken
Adverteerder
  • Catawiki

Actief sinds 3 jaar

Bekijk alle advertenties

Contact opnemen