Usak - Kelim - 200 cm - 107 cm

Doe een bod

Oosterse kelims behoren tot de mooiste schatten ter wereld. Ik zou graag de nadruk willen leggen op de staat van de kelim. De kleuren van de kelim zijn iets vervaagd, wat natuurlijk de leeftijd en vintage aard laat zien. De algehele conditie is goed gezien de leeftijd. De kelim wordt gereinigd met niet-chemische shampoo. Item is klaar om verzonden te worden. Het wordt verzonden via dhl express voor in aanmerking komende landen (EU, VS, Australiƫ) waar 1-4 dagen levering gegarandeerd is. Voor de rest van de nodige informatie over het item vindt u hieronder.

Kelims behoren net zo goed tot het artistieke erfgoed van de wereld als de schilderijen van Leonardo da Vinci of Michelangelo. Die kelim is met de hand geweven door nomadische Turkmenen (yoruks) uit het zeer bekende veawing-district Kayserie Turkey met de wol van fokdieren en garens die daaruit zijn geproduceerd, gekleurd met natuurlijke kruidenwortelkleuren.

Nomad Turkmens produceert die mooie kelims tijdens hun tussenstops tijdens hun reizen. Turkmeense vrouwen projecteren hun gevoelens door bekende motieven.
Het wordt verzonden met dhl express vanwege de waarde ervan en het kopen van de dhl express-verzendoptie is verplicht voor waar het ook naartoe wordt verzonden.

-In redelijke staat met ouderdoms- en gebruikssporen.

-Met afmeting van 107 * 200 cm (inclusief franjes)

-%100 wol op wol

-%100 handgeweven

-Alle garens kruidenwortel gekleurd.

-Alle garens gewassen en daarna gebruikt

-Behoort tot nomadische Turkmenen (yoruks)

-Het zijn verzamelobjecten van werelderfgoed.

-Niet wassen. Droog reinigen vanaf uw wollen kleding.

Opmerkingen:
- Producten die in de aanbieding zijn staan klaar voor verzending. Binnen 1 tot 3 werkdagen wordt het verzonden.
- Producten verzonden via dhl express.
- Er kunnen kleine wijzigingen in de afmetingen zijn die het gebruiksdoel niet beĆÆnvloeden vanwege het handgemaakte karakter van producten.
- Er kunnen kleine patroonverschillen en symbooldifferentiaties zijn die het handgeweven karakter van het product laten zien en de reputatie en waarde verhogen.
- Alle symbolen zijn geweven volgens de wensen van Turkmeense vrouwen die het weven.

Een prachtig product wacht op je.

Aarzel dan niet om contact op te nemen.

Dit unieke product wordt aangeboden op het online platform Catawiki. Bekijk de website en doe een bod

http://www.catawiki.nl/
Klacht indienen
Foto's
Kenmerken
Adverteerder
  • Catawiki

Actief sinds 4 jaar

Bekijk alle advertenties

Contact opnemen