Turkmen Buchara - Vloerkleed - 141 cm - 98 cm

Doe een bod

Op zoek naar een vloerkleed met een rijke historie en een uniek karakter? Bekijk dit authentieke Buchara-tapijt uit Turkmenistan, dat dateert uit circa 1940. Dit tapijt is zorgvuldig met de hand geknoopt op wol en heeft een gedurfde rode kleur, die zijn ware vintage charme laat zien.

Hoewel het vloerkleed enige verkleuring vertoont, draagt dit alleen maar bij aan de authenticiteit en het unieke karakter van het vloerkleed. Dit Buchara-tapijt is met de grootste zorg en precisie vervaardigd, zodat het nog vele jaren warmte en comfort zal blijven bieden.

De kwaliteit van de wol en het handgemaakte vakmanschap van dit vloerkleed zijn een waar bewijs van de vaardigheid en het kunstenaarschap van de wevers die het hebben gemaakt. De ingewikkelde ontwerpen en motieven op het tapijt tonen het culturele erfgoed en de tradities van het Turkmeense volk.

Dit verbluffende stukje geschiedenis is niet alleen een mooie toevoeging aan elk huis, maar ook een bewijs van het rijke culturele erfgoed van Turkmenistan. Bied nu en bezit een stukje geschiedenis met dit authentieke Buchara vloerkleed uit circa 1940.

Dit unieke product wordt aangeboden op het online platform Catawiki. Bekijk de website en doe een bod

http://www.catawiki.nl/
Klacht indienen
Foto's
Kenmerken
Adverteerder
  • Catawiki

Actief sinds 4 jaar

Bekijk alle advertenties

Contact opnemen