Nepal - Tapijt - 249 cm - 171 cm

Doe een bod

Dit is een handgeknoopt tapijt, gemaakt van duurzame, natuurlijke materialen. Imperfecties in de patronen en de vorm maken dit kleed tot een unicum en benadrukken het authentieke en ambachtelijke karakter.

Het betreft hier een tapijt in zeer goede staat met minieme gebruikssporen passend bij de leeftijd, geen schade. Bekijk de foto's voor uw eigen oordeel.

* Hou er rekening mee dat als je een ongewassen tapijt koopt (of het bij ons is of bij een andere verkoper) dan is het volkomen normaal is dat het tapijt soms nog wat zand en /of geur kan afgeven, het hoort nu eenmaal erbij maar kan gelukkig eenvoudig verholpen worden.
* Wij fotograferen onze items zo realistisch mogelijk, toch bij sommige tapijten kan het voorkomen dat de kleuren in het echt subtiele verschillen vertonen ten opzichte van de foto. Dit kan te maken hebben factoren zoals lichtinval of glans in het tapijt en is bovendien ook voor een groot deel afhankelijk van uw scherm instellingen. Vind u de kleuren zeer belangrijk, bekijk dan de kavel op verschillende schermen.
* Vaak hebben de tapijten geen bon van de winkel (zogenaamde echtheidscertificaat) meer bij. Er staat echter vast dat u handgeknoopt tapijt koopt (dit is eenvoudig zichtbaar zelfs op foto's). Indien het tapijt wel een certificaat heeft dan wordt deze mee gefotografeerd (al heeft deze helemaal geen meerwaarde aangezien dat dit gewoon een papier betreft die vroeger door elke verkoper zonder enige controle uitgeschreven kon worden). Indien u dus geen certificaat ziet tussen de foto's dan is deze er niet bij dus u hoeft ook na aankoop deze niet te verwachten

*VERZENDING naar eilanden (ook Venetië en Sicilië) of douanegebieden/landen buiten EU brengen mogelijk extra kosten met zich mee. Eilandentoeslag bedraagt bij de meeste vervoerders 40€, douanekosten zijn afhankelijk van de tarifering in uw land. Voor zendingen naar Noorwegen moet de zakelijke ontvanger meestal extra kosten betalen aan de koerierdienstin Noorwegen. Dit zijn de zogenoemde ‘formal clearance charges’. Denk eraan alvorens te bieden aub.

Dit unieke product wordt aangeboden op het online platform Catawiki. Bekijk de website en doe een bod

http://www.catawiki.nl/
Klacht indienen
Foto's
Kenmerken
Adverteerder
  • Catawiki

Actief sinds 2 jaar

Bekijk alle advertenties

Contact opnemen