Nahawand - Tapijt - 300 cm - 156 cm

Doe een bod

Perzisch wollen vloerkleed, Nahavand-stijl, ges. XX - Iran (300 x 156 cm)

Prachtig Perzisch tapijt in zeer goede staat. Het is handgemaakt met natuurlijke en duurzame materialen, er is wol gebruikt op katoen. De manier waarop het is geknoopt en de verscheidenheid aan stilistische motieven, met bloemen- en groentekanten en vooral verschillende geometrische vormen maken van dit stuk een waar kunstwerk. Het heeft, zoals gewoonlijk, een geometrisch centraal medaillon in de vorm van een "blad" en een rijke rand die het bloemenveld omlijst. Het is een stuk van grote schoonheid en karakter, een echt juweel dat elke kamer aankleedt dankzij de patronen en levendige kleuren. De basis is roodachtig van kleur, wat contrasteert met de blauwachtige tinten die andere kleuren overheersen, zoals groen of licht crème.

Nahavand is een stad in de provincie Hamadan in het westelijke deel van Iran, een regio die bekend staat om de productie van tapijten van buitengewone kwaliteit dankzij de grondstof die ze gebruiken: wol van de beste kwaliteit. Deze tapijten onderscheiden zich van de rest door hun nomadische en geometrische motieven. De dominante kleuren zijn vaak een soort roestrood en beige op een donkerblauwe achtergrond.

Professionele verpakking op maat is inbegrepen in de verzendkosten; en gepersonaliseerde verzending, met trackingnummer en garantie. VANWEGE DE AFMETINGEN VAN HET STUK WORDT HET VERZENDBEDRAG MET DE KOPER OVEREENGEKOMEN.

Dit unieke product wordt aangeboden op het online platform Catawiki. Bekijk de website en doe een bod

http://www.catawiki.nl/
Klacht indienen
Foto's
Kenmerken
Adverteerder
  • Catawiki

Actief sinds 4 jaar

Bekijk alle advertenties

Contact opnemen