Baluch - Gebedskleed - 148 cm - 81 cm

Doe een bod

op zoek naar een uniek en mooi stuk om toe te voegen aan je tapijtcollectie? Bekijk dit prachtige Baluch-gebedskleed, dat dateert uit circa 1930-1940. Dit tribale tapijt is met de grootste zorg met de hand geweven en heeft prachtige kilim-uiteinden die bijdragen aan zijn unieke charme.

De ingewikkelde ontwerpen en motieven op dit gebedskleed zijn echt een kunstwerk en tonen het vakmanschap van de Baluch-wevers. De natuurlijke kleurstoffen die bij de creatie van het vloerkleed zijn gebruikt, waaronder het gebruik van kameelhaar in het hoofdveld, dragen bij aan de authenticiteit en het unieke karakter.

Dit Baluch-gebedskleed voegt niet alleen schoonheid toe aan elke ruimte, maar heeft ook een praktisch doel als plek voor gebed en meditatie. Het unieke tribale ontwerp en de historische betekenis van het tapijt maken het tot een zeldzame vondst en een waardevolle aanvulling op elke collectie.

Of je nu een verzamelaar bent of gewoon op zoek bent naar een uniek stuk om toe te voegen aan je huis, dit Baluch gebedskleed zal zeker indruk maken. Bied nu en geniet er nog vele jaren van.

Dit unieke product wordt aangeboden op het online platform Catawiki. Bekijk de website en doe een bod

http://www.catawiki.nl/
Klacht indienen
Foto's
Kenmerken
Adverteerder
  • Catawiki

Actief sinds 5 jaar

Bekijk alle advertenties

Contact opnemen