Carrillo - Vaas

Doe een bod

Fabrikant: Carrillo
Stijl: Art deco
Materiaal: Glas
Kleur: Transparant, gematteerd, gepolijst
Periode: 1920-1930

Omschrijving:

Uiterst fraaie gesigneerde Art Deco vaas. Geproduceerd door Carrillo in de periode 1920-1930. De vaas is gesigneerd “Carrillo” aan de onderzijde van de rand van de vaas en heeft de tekst “Made in France”aan de onderzijde van de vaas. Het decor betreft overlappende bladeren in een hoog reliëf. De vaas is gematteerd waarbij er accenten op de bladeren gepolijst zijn wat een uiterst decoratief effect geeft. Het ontwerp van deze vaas heeft gelijkenissen met de objecten van René Lalique en andere kunstglas uit deze periode.

De naam Carrillo wordt geassocieerd met Verreries de Normandie (een gespecialiseerde fabrikant van parfumflesjes en flacons) en de Lesage & Carrillo-glasfabriek waarbij het hoofdkantoor in Parijs is gevestigd. Hun kwaliteitsvazenwerden verkocht door de in Parijs gevestigde luxe winkel Luminax.

Afmetingen:
Hoogte: 195mm / 7.67”
Diameter 230mm / 9.05”

Conditie: Onbeschadigd

Antiques Emporium stelt kwaliteit en service hoog in het vaandel. Al onze objecten worden met uiterste zorg verpakt om het risico tot breuk of beschadiging tot een minimum te beperken. De verzending van uw gekochte object zal inclusief Trace & Trace worden verzonden.


Dit unieke product wordt aangeboden op het online platform Catawiki. Bekijk de website en doe een bod

http://www.catawiki.nl/
Klacht indienen
Foto's
Kenmerken
Adverteerder
  • Catawiki

Actief sinds 2 jaar

Bekijk alle advertenties

Contact opnemen