Beeld(je), Lamp, Lady en Cherub (1) - Rococo - Messing, Porselein

Doe een bodFraaie antieke porseleinen figurale lamp op rechthoekige sokkel op vier voluutvoeten, gelaagd met een platform waarop een dame staat, met daarop een schotel met bloemhoofdjes op een gespannen witte doek. Het stuk barst van de actie; de cherubijn boven haar schouder verschijnt halverwege de vlucht, en haar figuur is kinetisch met zijn positie. Ondertussen staat ze op grote bloembladen die de zuil van de lamp sieren, die als golven oprijzen uit een kokende zee. De kleuren van het stuk zijn voortreffelijk, beide variƫren in toon en schaduw en laten het oog nooit vervelen.

Groot en zwaar, dit stuk verklaart moedig zijn aanwezigheid met zijn pracht en extravagantie.

Van de details tot de verf, de compositie tot het thema, we zien het handwerk van de grote Duitse meesters en ambachtslieden. Dit stuk zal moeiteloos elke tafel of schoorsteenmantel versieren. Vul eenvoudig aan met een lampenkap naar keuze en het wordt een vorstelijke lamp in Rococo-stijl.

Kleine beschadigingen aan de vingertoppen van de rechterhand van de engel, alleen zichtbaar met een vergrootglas. Er zijn enkele kleine chips aanwezig op de bladeren. Verder uitstekende antieke staat, bekijk alle foto's zorgvuldig.

38 cm hoog inclusief de lamp
34,5 cm zonder de lamp
22 cm breed
16 cm diep

1915 g

Item wordt volledig bijgehouden en verzekerd verzonden. Let op: verzendkosten zijn inclusief arbeid, verpakking en verzendkosten.

Dit unieke product wordt aangeboden op het online platform Catawiki. Bekijk de website en doe een bod

http://www.catawiki.nl/
Klacht indienen
Foto's
Kenmerken
Adverteerder
  • Catawiki

Actief sinds 3 jaar

Bekijk alle advertenties

Contact opnemen