T. Corneille - Poèmes Dramatiques de T. Corneille - 1706

Doe een bod

Een prachtig werk van Thomas Corneille, een Franse jurist en toneelschrijver die negentien jaar jonger was dan zijn broer Pierre, Thomas Corneille wijdde zijn hele leven om in de voetsporen van zijn oudere broer te treden.

Thomas Corneille werd in sommige kringen vaak beschouwd als iemand die alleen door zijn naam werd opgemerkt, terwijl anderen dachten dat hij de pech had dat een broer hem overschaduwde, aangezien hij boven bijna iedereen zou uittorenen.
Hoe het ook zij, bescheiden, minzaam, altijd bereid om de verdiensten van anderen te prijzen, welwillend,
religieus zonder zijn toewijding te tonen, bezat Thomas alle deugden van zijn broer met een aangenamere geest en meer genade in de wereld.

Het boek bevat: L'Eloge de Thomas Corneille, Les engagements du Haz, Le Feint Astrologue, D. Bertrand De Cigarral, L'amour à la mode, Le Berger extr., Le Charme de la Voix -

T. Corneille - Poèmes Dramatiques de T. Corneille - 1706 - Première partie -

Band in goede staat, boek in zijn bruine vol kalfsleren periode band, omslagen en rug in goede staat, wrijving door gebruik, kleine opening in de bovenste kroon, zichtbare scheuren in het rechter gewricht, rug versierd met vergulde bloemendecoraties in dozen, titelstuk en volumenummer, rode randen -

Binnenkant in goede staat, licht vervuild, mooie kopstukken, mooie letters, gemarmerde schutbladen.

Dit unieke product wordt aangeboden op het online platform Catawiki. Bekijk de website en doe een bod

http://www.catawiki.nl/
Klacht indienen
Foto's
Kenmerken
Adverteerder
  • Catawiki

Actief sinds 1 jaar

Bekijk alle advertenties

Contact opnemen