T. Corneille - Le Théâtre de T. Corneille - 1733

Doe een bod

Een prachtig werk van Thomas Corneille, een Franse jurist en toneelschrijver die negentien jaar jonger was dan zijn broer Pierre, Thomas Corneille wijdde zijn hele leven om in de voetsporen van zijn oudere broer te treden.

Thomas Corneille werd door sommigen vaak beschouwd als iemand die alleen door zijn naam werd opgemerkt, terwijl anderen dachten dat hij de pech had dat een broer hem overschaduwde, zoals hij dat met ieder ander zou hebben gedaan.
Hoe het ook zij, bescheiden, minzaam, altijd bereid om de verdiensten van anderen te prijzen, welwillend,
religieus zonder praal van toewijding, bezat Thomas alle deugden van zijn broer met meer plezier in de geest en meer genade in de wereld.

T. Corneille - Le Théâtre de T. Corneille - 1733

Band in goede staat, werk in zijn periode bruine volledig lederen band, omslagen en rug in goede staat, rode randen, versierde geribbelde rug, vergulde titel en volumenummer.

Binnenin in goede staat, lichte vervuiling, één gravure is gedeeltelijk los, sierinitialen en culs-de-lampe, dit werk is compleet van de frontispice en het titelvignet van Picart en zijn 7 fraaie gravures, vers van binnen, titelpagina gedrukt in rood en zwart.

Bezorgservice geleverd door Chronopost binnen een paar dagen.

Dit unieke product wordt aangeboden op het online platform Catawiki. Bekijk de website en doe een bod

http://www.catawiki.nl/
Klacht indienen
Foto's
Kenmerken
Adverteerder
  • Catawiki

Actief sinds 11 maanden

Bekijk alle advertenties

Contact opnemen