M.De La Harpe - Abrégé de L'Histoire Générale des Voyages - 1780

Doe een bod

Prachtig boek. De eerste editie met alle delen van de wereld verscheen in 1780.

Begonnen in Engeland, daarna overgenomen door de Abbé Prévôt, een uitgebreide compilatie en vertaling in het Frans van talrijke expeditie- en reisverslagen werd in Frankrijk gepubliceerd onder de titel Histoire générale des Voyages.
François de La Harpe, die wat hij als nutteloos en oninteressant beschouwde, schrapt en de reizen toevoegt die hij maakte sinds de publicatie van het werk van Abbé Prévôt, met name die van Cook, publiceerde dit werk in 1780.

Inhoud; Pérou, Description du Pérou, Origine des Incas, moeurs des Péruviens modernes & des Créoles, détails sur les anciens péruviens, Mines & Montagnes, Voyage des mathématiciens français et Espagnols aux montagnes de Quito. Retour van M. de la Condamine naar de rivier de Amazone, Suite de l'Amérique méridionale. Tierra Firme, Rio de la Plata. Histoire Naturelle.

M.De La Harpe - Abrégé de L'Histoire Générale des Voyages - 1780 - Deel 12

De band is in goede staat, boek in zijn periode vol bruin leer, de planken en rug zijn in goede staat, wrijving door gebruik, hoofdkapje afgescheurd, klein stukje leer ontbreekt op een gewricht, gemarmerde randen, gedecoreerde rug met opstaande banden, vergulde titel en volumenummer.

Interieur in goede staat, ietwat vies, mooie banieren, staartstukken, gemarmerde schutbladen, 2 ingepakte gravures waarvan een op een uitklapbare plaat.

Bezorgservice door Chronopost binnen enkele dagen -

Dit unieke product wordt aangeboden op het online platform Catawiki. Bekijk de website en doe een bod

http://www.catawiki.nl/
Klacht indienen
Foto's
Kenmerken
Adverteerder
  • Catawiki

Actief sinds 1 jaar

Bekijk alle advertenties

Contact opnemen