Mateo Aleman & Le Sage - Histoire de Guzman D'Alfarache - 1777

Doe een bod

Een heel mooi werk, vertaald door Le Sage, een succesvolle toneelschrijver en romanschrijver, die nu vooral wordt herinnerd als de auteur van de picareske roman Gil Blas.

Mateo Aleman, geboren in hetzelfde jaar als Cervantes, was de auteur van deze picareske roman, die een prominente plaats inneemt in de geschiedenis van de literatuur en die moet worden beschouwd als een van de vroegste vormen van de Europese roman.
Het ging Quichot een paar jaar vooraf en beeldde de kleine mensen, armoede en de uitbuiting van de zwakken door de groten uit, spottende bedrijven zoals medicijnen.

Mateo Aleman & Le Sage - Histoire de Guzman D'Alfarache - 1777 - Alleen eerste deel (van 2) (de eerste twee delen zijn aanwezig)
X-394 pagina's.

Band in goede staat, werk in zijn periode bruine volledig lederen band, omslagen en rug in goede staat, wrijving door gebruik, rode randen, versierde geribbelde rug, vergulde titels.
Periode binding met gebruikssporen.

Binnenin in goede staat, lichte vervuiling, mooie haarbanden, sierinitialen, het laatste schutblad ontbreekt, de handtekeningen zijn lichtjes losgemaakt, een charmant werk verfraaid met 9 tekstplaatjes.

Bezorgservice door Chronopost binnen enkele dagen.

Dit unieke product wordt aangeboden op het online platform Catawiki. Bekijk de website en doe een bod

http://www.catawiki.nl/
Klacht indienen
Foto's
Kenmerken
Adverteerder
  • Catawiki

Actief sinds 1 jaar

Bekijk alle advertenties

Contact opnemen