M. L'Abbé Roger Schabol - La Théorie du Jardinage - 1774

Doe een bod

Een prachtig werk van abbé Jean-Roger Schabol, een Franse kerkelijke en tuinder die naam heeft gemaakt door verbeteringen in de tuinbouw.
Beroemde tuinbouwtraktaat met 5 uitvouwbare platen gegraveerd in diepdruk naar J.Robert, met afbeeldingen van enting, planten, snoeien van fruitbomen, enz.
Het werk bestaat uit een reeks korte verhandelingen over tuinieren in het algemeen, perzikteelt, schuilplaatsen, hekjes, snoeien van fruitbomen, sinaasappelboomteelt, bloemkolen, kardoen, meloenen, enz., Evenals aardbeien en de teelt van wijnstokken, enz. .

M. L'Abbé Roger Schabol - La Théorie du Jardinage - 1774.
(2) ff. van halve titel- en titelpagina's, frontispice portret, 558 pagina's, (3) ff. van goedkeuring, privilege en errata, 5 uitvouwbare platen aan het einde.

Band in goede staat, werk in zijn generfd taankleurige vol kalfsleren band, aanwezigheid van een snee in de kop van de rug, ontbrekende kronen, enkele scheuren in het rechter gewricht, enkele gebrek aan leer op de hoeken, gewreven leer, rode randen, versierd geribbelde rug, vergulde titel.

Binnenin in goede staat, enkele roestvlekken, mooie hoofdbanden, culs-de-lampe, gemarmerde schutbladen, 5 uitklapbare platen in diepdruk gegraveerd naar J. Robert, een frontispice-portret, platen in perfecte staat.

Bezorgservice door Chronopost binnen enkele dagen.

Dit unieke product wordt aangeboden op het online platform Catawiki. Bekijk de website en doe een bod

http://www.catawiki.nl/
Klacht indienen
Foto's
Kenmerken
Adverteerder
  • Catawiki

Actief sinds 1 jaar

Bekijk alle advertenties

Contact opnemen