Johannes Meyer - Twee Pylaaren der Waarheyt in de Chris. Etc - 1695/1695

Doe een bod

Autheur: Johannes Meyer (1651-1725). Titel: Yesod ha yesodot ve-amud ha-’emet dat is, Twee pylaaren der waarheyt in de christelyke godsdienst, ofte een vertoog, dat Jesus de Nazarener de ware messias is, en dat de leere van de H.H. dryeenheit in't begin der wereld geopenbaart ende gelooft is .

Erg zeldzaam werkje welke volgens STCN maar 1 x bekend is in Nederland. Boekje gebonden in perkamenten bandje welke naar onze mening origineel is met originele schutbladen. Op de bovenkant van de rug is het niet geheel fraai meer, echter gezien de zeldzaamheid en originaliteit van minder belang.
Boekje is in redelijke staat, diverse bladzijden/katernen zitten wat lossig in de band en enkele los. Boekband is wat vuilig zoals te zien is op de foto. Blz. 289-304, 353-356 en 365-franse titelpagina afwezig. Al met al een mooi boekje van een redelijk onbekende pr. uit Harderwijk. Boek in originele band gebonden met originele schutbladen. Het boek heeft een bestempelde rug met goudopdruk. Niet op zondag aub. Tel/typfouten voor risico koper. De foto's zijn een wezenlijk onderdeel van de beschrijving. Hoofwerk heeft de paginering: 364, 120Dit unieke product wordt aangeboden op het online platform Catawiki. Bekijk de website en doe een bod

http://www.catawiki.nl/
Klacht indienen
Foto's
Kenmerken
Adverteerder
  • Catawiki

Actief sinds 1 jaar

Bekijk alle advertenties

Contact opnemen