Joh. d'Outrein & Abraham Hellenbroek - Sendbrief aan den Hebreen & Euangelische Jesaja - 1710/1727

Doe een bod

Kavel met mooie boeken beschreven van links naar rechts op de eerste foto.

1. J.'d Outrein / De Sendbrief van Paulus aan de Hebreen.
Beschrijving: Prachtig boek in half perkamenten band gebonden, marmers op de platten. Boek is in keurige staat, doorgenomen en geen oneffenheden waargenomen. Zeldzaam deel van dit vierluik welke niet vaak te koop is. Boekblok verkeert in keurige staat,titelpagina in rood en zwart. Boek bevat de volgende paginanummering van hoofdwerk: 712 pagina's.

2. Abraham Hellenbroek / De Euangelische Jesaia.(1e druk?)
Hellenbroek was een Nederlandse gereformeerde predikant. Hellenbroek behoorde tot de stroming van de Nadere Reformatie en is vooral bekend geworden door het catechisatieboekje Voorbeeld der Goddelijke waarheden. Boekwerk gebonden in schitterende perkamenten band met ribben en stempels. Het eerste schutblad niet helemaal heel meer,wel voorzien van een supergaaf handschrift! Potlood voor en achter, betreft deel 4. Op voorplat wel wat witte stippen, dit lijkt op kalk ofzo, het is er af te krijgen. Achterplat heeft kleine rode veeg. Naam op achterkant schutblad en stickergedeelte op boekrug.

3. Boekwerk gebonden in schitterende perkamenten band, welke nog geheel origineel is. PRACHTIGE FRONTSPICE. Op de schutbladen naam en prijs met potlood. Boek doorgenomen maar geen ongeregeldheden tegengekomen. Betreft deel 1.

Geen oneffenheden aangetroffen verder zoals ontbrekende bladen e.d. Graag bieden en niet op zondag. Zet, typefouten zijn voor risico koper. Foto's zijn wezenlijk! onderdeel van de beschrijving. Foto's gemaakt met kunstlicht en slecht licht en goed licht.

Dit unieke product wordt aangeboden op het online platform Catawiki. Bekijk de website en doe een bod

http://www.catawiki.nl/
Klacht indienen
Foto's
Kenmerken
Adverteerder
  • Catawiki

Actief sinds 1 jaar

Bekijk alle advertenties

Contact opnemen